Βλέπετε 1–12 απο 37 αποτέλεσματα

Show sidebar

Επενδυμένο Κρεβάτι Angelina

340.00 269.00
Γκρι
Λευκό
Μαύρο
Μόκα

Η Angelina είναι ένα κρεβάτι που διαθέτει στοιχεία υψηλής αισθητικής αλλά και αντοχής. Επενδεδυμένο με υψηλής ποιότητας τεχνόδερμα PU σε χρώμα Μαύρο το οποίο διακοσμείται με capitone μοτίβο στο κεφαλάρι αλλά και στο ποδαρικό του κρεβατιού. Επιπλέον περιλαμβάνει πυκνό ανατομικό τελάρο με 13 σειρές ταβλάκια το οποίο διαθέτει επιπλέον πόδια στήριξης στο κέντρο του. Κατάλληλο για στρώμα 160 Χ 200εκ.

Επενδυμένο Κρεβάτι Artic

172.00187.00
Silver Γκρι
Πετρόλ

ARTIC κρεβάτι σε 2 διαστάσεις με διαφορετικά χρώματα σε κάθε διάσταση.Πρόκειται για ένα κρεβάτι με μοντέρνο σχεδιασμό, το οποίο έχει λεπτομέρειες που το κάνουν πραγματικά ακαταμάχητο.Αναμφισβήτητα το συγκεκριμένο προϊόν θα μαγνητίσει τα βλέματα των επισκεπτών σας.Σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών μας,είναι από τις πλέον ιδανικές λύσεις για να ανανεώσετε τη κρεβατοκάμαρα σας.

Επενδυμένο Κρεβάτι Athena

353.00446.00
Γκρι-Λευκό
Λευκό-Γκρι
Λευκό-Μαύρο

Επενδυμένο κρεβάτι Athena μοντέρνου σχεδιασμού με καμπυλόγραμμες γωνίες και μεταλλικές λεπτομέρειες που προσδίδουν έναν επιβλητικό χαρακτήρα στο κρεβάτι
– Σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς
– Με αποθηκευτικό χώρο
– Υψηλή ποιότητα κατασκευής
– Ευρωπαϊκής προέλευσης

Επενδυμένο Κρεβάτι Baron

483.00649.00
Γκρι Σκούρο

Επενδεδυμένο κρεβάτι Baron, μοντέρνου και εντυπωσιακού σχεδιασμού, σε χρώμα λευκό με κεφαλάρι χωρισμένο σε δύο μέρη.
– Δυνατότητα επιλογής αποθηκευτικού χώρου, που συμπεριλαμβάνει το τελάρο με μηχανισμό ανύψωσης
– Καμπυλωτό ποδαρικό
– Διπλού η υπέρδιπλου μεγέθους
– Υψηλής πυκνότητας επένδυση
– Ευρωπαϊκής προέλευσης

Επενδυμένο Κρεβάτι Bent

379.00 202.10

BENT κρεβάτι λευκό για στρώμα 160×200.Πρόκειται για ένα κρεβάτι με μοντέρνο σχεδιασμό, το οποίο έχει λεπτομέρειες που το κάνουν πραγματικά ακαταμάχητο.Αναμφισβήτητα το συγκεκριμένο προϊόν θα μαγνητίσει τα βλέματα των επισκεπτών σας.Σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών μας,είναι από τις πλέον ιδανικές λύσεις για να ανανεώσετε τη κρεβατοκάμαρα σας.

Επενδυμένο Κρεβάτι Bordo

315.00 175.50
Elephant
Γκρι Σκούρο

BORDO κρεβάτι σε 2 αποχρώσεις για στρώμα 150×200.Πρόκειται για ένα κρεβάτι με μοντέρνο σχεδιασμό, το οποίο έχει λεπτομέρειες που το κάνουν πραγματικά ακαταμάχητο.Αναμφισβήτητα το συγκεκριμένο προϊόν θα μαγνητίσει τα βλέματα των επισκεπτών σας.Σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών μας,είναι από τις πλέον ιδανικές λύσεις για να ανανεώσετε τη κρεβατοκάμαρα σας.

Επενδυμένο Κρεβάτι Button

580.00 295.00
Silver Γκρι
Κίτρινο

BUTTON κρεβάτι σε 2 αποχρώσεις για στρώμα 160×200.Πρόκειται για ένα κρεβάτι με μοντέρνο σχεδιασμό και πρωτότυπο σχέδιο, το οποίο έχει λεπτομέρειες που το κάνουν πραγματικά ακαταμάχητο.Αναμφισβήτητα το συγκεκριμένο προϊόν θα μαγνητίσει τα βλέματα των επισκεπτών σας.Σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών μας,είναι από τις πλέον ιδανικές λύσεις για να ανανεώσετε τη κρεβατοκάμαρα σας.

Επενδυμένο Κρεβάτι Chester

555.00 317.00

CHESTER κρεβάτι γκρι για στρώμα 160×200.Πρόκειται για ένα κρεβάτι με μοντέρνο σχεδιασμό, το οποίο έχει λεπτομέρειες που το κάνουν πραγματικά ακαταμάχητο.Αναμφισβήτητα το συγκεκριμένο προϊόν θα μαγνητίσει τα βλέματα των επισκεπτών σας.Σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών μας,είναι από τις πλέον ιδανικές λύσεις για να ανανεώσετε τη κρεβατοκάμαρα σας.

Επενδυμένο Κρεβάτι Curvo

650.00 359.00

CURVO κρεβάτι γκρι για στρώμα 160×200.Πρόκειται για ένα κρεβάτι με μοντέρνο σχεδιασμό και πρωτότυπο σχέδιο, το οποίο έχει λεπτομέρειες που το κάνουν πραγματικά ακαταμάχητο.Αναμφισβήτητα το συγκεκριμένο προϊόν θα μαγνητίσει τα βλέματα των επισκεπτών σας.Σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών μας,είναι από τις πλέον ιδανικές λύσεις για να ανανεώσετε τη κρεβατοκάμαρα σας.

Επενδυμένο Κρεβάτι Dolores

450.00 369.00

Το Dolores είναι ένα εξαιρετικό κρεβάτι σύγχρονου σχεδιασμού επενδεδυμένο με υψηλής ποιότητας ύφασμα σε χρώμα Ανοιχτό Γκρι. Το capitone μοτίβο που διακοσμεί το κεφαλάρι προσφέρει στοιχεία υψηλής αισθητικής στη κρεβατοκάμαρά σας. Επιπλέον περιλαμβάνει πυκνό ανατομικό τελάρο με 18 σειρές ταβλάκια το οποίο διαθέτει επιπλέον πόδια στήριξης στο κέντρο του. Κατάλληλο για στρώμα 160 Χ 200εκ.

Επενδυμένο Κρεβάτι Evelina

420.00 306.00
Γκρι
Γκρι Ανοιχτό

Η Evelina είναι ένα μοντέρνο κρεβάτι επενδεδυμένο με υψηλής ποιότητας ύφασμα σε 2 διαφορετικά χρώματα, διακοσμημένο με capitone μοτίβο στο κεφαλάρι και μεταλλικά πόδια. Επιπλέον περιλαμβάνει πυκνό ανατομικό τελάρο με 18 σειρές ταβλάκια το οποίο διαθέτει επιπλέον πόδια στήριξης στο κέντρο του. Κατάλληλο για στρώμα 160 Χ 200εκ.

Επενδυμένο Κρεβάτι Felina

850.00 619.00

Μοντέρνο design, ποιότητα και αντοχή είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τη Felina ένα εξαιρετικό κρεβάτι. Επενδεδυμένη με υψηλής ποιότητας τεχνόδερμα PU σε χρώμα Λευκό προσφέρει στο χώρο σας στοιχεία αίγλης και μοναδικού στυλ. Επιπλέον περιλαμβάνει πυκνό ανατομικό τελάρο με 18 σειρές ταβλάκια το οποίο διαθέτει επιπλέον πόδια στήριξης στο κέντρο του. Κατάλληλο για στρώμα 160 Χ 200εκ.