Βλέπετε 1–12 απο 78 αποτέλεσματα

Show sidebar

Γωνιακή Τουαλέτα Beauty με Καθρέπτη

264.00271.00
Λευκό
Μαύρο-Λευκό
Φυσικό-Λευκό

Η Γωνιακή Τουαλέτα Beauty με Καθρέπτη προσφέρει άνεση και ευελιξία.
– Με τριπλό καθρέπτη και φωτισμό LED.
– Περιλαμβάνει 5 συρτάρια τα οποία ανοίγουν με περιστροφή.
– Τα τρία από τα πέντε συρτάρια περιέχουν χωρίσματα, για ασφαλή αποθήκευση μικρών αντικειμένων.
– Διαθέσιμη σε Λευκό-Μαύρο ή σε Λευκό.
– Υψηλή ποιότητα κατασκευής
– Ευρωπαϊκής προέλευσης

 

Έπιπλο Υποδοχής Artic

144.00 114.00

ARTIC κομότα sonoma γκρι λευκό.Πρόκειται για ένα έπιπλο υποδοχής λιτού και πρακτικού σχεδιασμού, σε χρωματισμούς που θα προσφέρουν μια φυσική και λαμπερή όψη στον χώρο σας.Αναμφισβήτητα το συγκεκριμένο προϊόν θα μαγνητίσει τα βλέματα των επισκεπτών σας.Σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών μας,είναι από τις πλέον ιδανικές λύσεις για να ανανεώσετε το χώρο υποδοχής του σπιτιού σας.

Κομότα Castle

175.00 99.00

CASTLE κομότα sonoma πέτρα.Πρόκειται για ένα έπιπλο υποδοχής λιτού και πρακτικού σχεδιασμού, σε μία πραγματικά εντυπωσιακή διχρωμία.Αναμφισβήτητα το συγκεκριμένο προϊόν θα μαγνητίσει τα βλέματα των επισκεπτών σας με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διαθέτει.Σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών μας,είναι από τις πλέον ιδανικές λύσεις για να ανανεώσετε το χώρο υποδοχής του σπιτιού σας.Διαθέτει δυό πόρτες και τρία συρτάρια στο χρώμα της πέτρας.

Κομότα Castle 2 Πόρτες

135.00 74.00

CASTLE κομότα sonoma πέτρα.Πρόκειται για ένα έπιπλο υποδοχής λιτού και πρακτικού σχεδιασμού, σε μία πραγματικά εντυπωσιακή διχρωμία.Αναμφισβήτητα το συγκεκριμένο προϊόν θα μαγνητίσει τα βλέματα των επισκεπτών σας με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διαθέτει.Σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών μας,είναι από τις πλέον ιδανικές λύσεις για να ανανεώσετε το χώρο υποδοχής του σπιτιού σας.Διαθέτει δυό πόρτες στο χρώμα της πέτρας.

Κομότα Country

175.00 145.00

COUNTRY κομότα λευκό dark oak.Πρόκειται για ένα έπιπλο δωματίου μοντέρνου σχεδιασμού σε πολύ όμορφη διχρωμία λευκού με dark oak χρώμα και λεπτομέρειες που δύσκολα μένουν απαρατήρητες.Αναμφισβήτητα το συγκεκριμένο προϊόν θα μαγνητίσει τα βλέματα των επισκεπτών σας.Σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών μας,είναι από τις πλέον ιδανικές λύσεις για να ανανεώσετε τη κρεβατοκάμαρα σας.

Κομότα Country 2

130.00
Λευκό
Μαύρο

COUNTRY 2 κομότα σε δύο αποχρώσεις.Πρόκειται για ένα έπιπλο δωματίου με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κλασικού σχεδιασμού.Αναμφισβήτητα το συγκεκριμένο προϊόν θα μαγνητίσει τα βλέματα των επισκεπτών σας.Σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών μας,είναι από τις πλέον ιδανικές λύσεις για να ανανεώσετε τη κρεβατοκάμαρα σας.

Κομότα Franc

124.50200.00

FRANC κομότα eureka sonoma high gloss σε 2 διαστάσεις.Η συγκεκριμένη κομότα είναι ένα προϊόν μοντέρνου σχεδιασμού υψηλής ποιότητας η οποία μπορεί πολύ εύκολα να ανανεώσει το χώρο του υπνοδωματίου σας και γενικότερα την αισθητική σας.Διαθέτει λεπτομέρειες που την κάνουν πραγματικά ελκυστική.

Κομότα Futura

125.00

FUTURA κομότα λευκό.Πρόκειται για ένα έπιπλο υποδοχής λιτού και πρακτικού σχεδιασμού, σε χρωματισμούς που θα προσφέρουν μια φυσική και λαμπερή όψη στον χώρο σας.Αναμφισβήτητα το συγκεκριμένο προϊόν θα μαγνητίσει τα βλέματα των επισκεπτών σας.Σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών μας,είναι από τις πλέον ιδανικές λύσεις για να ανανεώσετε το χώρο υποδοχής του σπιτιού σας.

Κομότα Gasper

200.00 134.50

Gasper κομότα sonoma πέτρα.Πρόκειται για ένα έπιπλο δωματίου μοντέρνου σχεδιασμού σε πολύ όμορφη διχρωμία sonoma με πέτρα και λεπτομέρειες που δύσκολα μένουν απαρατήρητες.Αναμφισβήτητα το συγκεκριμένο προϊόν θα μαγνητίσει τα βλέματα των επισκεπτών σας.Σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών μας,είναι ένα μοντέρνο έπιπλο για να ανανεώσετε τη κρεβατοκάμαρα σας.

Κομότα Goldfish

169.00 119.00

GOLDFISH κομότα-παπουτσοθήκη black oak goldfish.Πρόκειται για ένα έπιπλο λιτού και πρακτικού σχεδιασμού, σε έναν πραγματικά εντυπωσιακό συνδυασμό χρωμάτων.Αναμφισβήτητα η πρωτοτυπία των goldfish χρωμάτων που διαθέτει θα μαγνητίσει τα βλέματα των επισκεπτών σας.Σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών μας,είναι από τις πλέον ιδανικές λύσεις για να ανανεώσετε το χώρο υποδοχής του σπιτιού σας.

Κομότα Gree

145.00 99.90

GREE κομότα sonoma γκρι σκούρο.Πρόκειται για ένα έπιπλο υποδοχής λιτού και πρακτικού σχεδιασμού, σε χρωματισμούς που πραγματικά θα προσφέρουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο χώρο σας.Αναμφισβήτητα το συγκεκριμένο προϊόν θα μαγνητίσει τα βλέματα των επισκεπτών σας.Σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών μας,είναι από τις πλέον ιδανικές λύσεις για να ανανεώσετε το χώρο υποδοχής του σπιτιού σας.

Κομότα Grey

135.00 99.90

GREY κομότα 3 συρτάρια sonoma γκρι σκούρο.Η συγκεκριμένη συρταριέρα είναι ένα προϊόν μοντέρνου σχεδιασμού υψηλής ποιότητας η οποία μπορεί πολύ εύκολα να ανανεώσει το χώρο του υπνοδωματίου σας και γενικότερα την αισθητική σας.Διαθέτει λεπτομέρειες που την κάνουν πραγματικά ελκυστική.