Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Show sidebar

Καθρέφτης Επιδαπέδιος Helsinki

51.90
Λευκό
Μαύρο

HELSINKI καθρέφτης επιδαπέδιος σε 2 χρωματισμούς.Πρόκειται για έναν μοντέρνο και οικονομικό καθρέφτη σχεδιασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά.Αναμφισβήτητα είναι ένα προϊόν, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε πολλούς χώρους του σπιτιού σας.

Καθρέφτης Επιδαπέδιος Maribo

49.50
Λευκό
Μαύρο

MARIBO καθρέφτης επιδαπέδιος σε 2 χρωματισμούς.Πρόκειται για έναν μοντέρνο και οικονομικό καθρέφτη σχεδιασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά.Αναμφισβήτητα είναι ένα προϊόν, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε πολλούς χώρους του σπιτιού σας.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την ανανέωση της τραπεζαρίας και της κρεβατοκαμαράς σας.

Καθρέφτης Επιδαπέδιος Simple

34.00
Sonoma
Λευκό
Μαύρο

SIMPLE καθρέφτης επιδαπέδιος σε 3 χρωματισμούς.Πρόκειται για έναν μοντέρνο και οικονομικό καθρέφτη σχεδιασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά.Αναμφισβήτητα είναι ένα προϊόν, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε πολλούς χώρους του σπιτιού σας.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την ανανέωση της τραπεζαρίας και της κρεβατοκαμαράς σας.

Καθρέφτης Επιδαπέδιος Slim

55.00 34.00
Sonoma
Βέγγε
Λευκό

SLIM καθρέφτης επιδαπέδιος σε 3 χρωματισμούς.Πρόκειται για έναν μοντέρνο και οικονομικό καθρέφτη σχεδιασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά.Αναμφισβήτητα είναι ένα προϊόν, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε πολλούς χώρους του σπιτιού σας.