Βλέπετε 1–12 απο 40 αποτέλεσματα

Εμφάνιση sidebar
Εμφάνιση 9 24 36

Τραπέζι Abbey

189.00

ABBEY τραπέζι dark oak.Πρόκειται για ένα μοντέρνο και υψηλής ποιότητας τραπέζι για τη τραπεζαρία σας.Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που διαθέτει, όπως ο στιβαρός σκελετός και ο ιδιαίτερος χρωματισμός κάνουν τη τραπεζαρία abbey ως μία από τις πιο όμορφες επιλογές για το σπίτι σας.

Τραπέζι All Day

135.00

ALL DAY τραπέζι sonoma.Πρόκειται για ένα μοντέρνο και υψηλής ποιότητας τραπέζι με γυάλινη επιφάνεια.Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που διαθέτει, όπως τα μεγάλα μεταλλικά του πόδια στο χρώμα του ξύλου και γενικότερα το ξεχωριστό του design,καθιστούν το τραπέζι all day ως μία από τις λύσεις που θα ανανεώσουν τη τραπεζαρία σας.

Τραπέζι Alpi

68.00
Sonoma
Βέγγε
Καρυδί

ALPI τραπέζι σε 3 αποχρώσεις.Το συγκεκριμένο τραπέζι μπορεί να τοποθετηθεί με την ίδια ευκολία είτε στη τραπεζαρία είτε στη κουζίνα σας.Πρόκειται για ένα τραπέζι κλασικού σχεδιασμού υψηλής ποιότητας.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την ανανέωση της τραπεζαρίας ή της κουζίνας σας.

Τραπέζι Asine Επεκτεινόμενο

195.00 147.00

Επεκτεινόμενο τραπέζι Asine σε λιτές γραμμές και όμορφη διχρωμία.
– Πόδια με σχεδιασμό που βοηθάει την καλύτερη στήριξη
– Αντοχή στην φθορά και στην υγρασία
– Υψηλή ποιότητα κατασκευής
– Ευρωπαϊκής προέλευσης

Τραπέζι Century

180.00

CENTURY τραπέζι cement.Πρόκειται για ένα μοντέρνο με ιδιαίτερο σχεδιασμό τραπέζι για τη τραπεζαρία σας.Τα εντυπωσιακά του χαρακτηριστικά, όπως τα μεταλλικά του πόδια το καθιστούν ως μία από τισ πλέον ιδανικές επιλογές για την αναβάθμιση της τραπεζαρίας και γενικότερα του σπιτιού σου.

Τραπέζι Cosmos

95.00 53.10

COSMOS τραπέζι wenge.Το συγκεκριμένο τραπέζι μπορεί να τοποθετηθεί με την ίδια ευκολία είτε στη τραπεζαρία είτε στη κουζίνα σας.Πρόκειται για ένα τραπέζι κλασικού σχεδιασμού υψηλής ποιότητας.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την ανανέωση της τραπεζαρίας ή της κουζίνας σας.

Τραπέζι Danube

340.00 215.00

DANUBE τραπέζι φυσικό.Πρόκειται για ένα μοντέρνο και οικονομικό τραπέζι, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για τη τραπεζαρία σας καθώς έχει παρα πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής και λεπτομέρειες που πραγματικά συναρπάζουν.

Τραπέζι Delta

245.00 155.00

DELTA τραπέζι sonoma σκούρο.Πρόκειται για ένα μοντέρνο και οικονομικό τραπέζι.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για τη τραπεζαρία σας καθώς έχει παρα πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής.

Τραπέζι Falcon

240.00 154.00

Τραπέζι Falcon, μοντέρνας διχρωμίας με χαρακτηριστική γκρι επιφάνεια, που προσφέρει κομψότητα και εντυπωσιακή αισθητική.
– Ευρύχωρη επιφάνεια
– Γωνιακού σχεδιασμού ποδαράκια για καλύτερη στήριξη
– Υψηλή ποιότητα κατασκευής
– Ευρωπαϊκής προέλευσης

Τραπέζι Galina

160.00235.00
Λευκό
Μαύρο
Φυσικό

Τραπέζι Galina υψηλής αισθητικής σε minimal γραμμές με διακριτική λεπτομέρεια στη βάση του τραπεζιού
– Μοντέρνος σχεδιασμός
– Υψηλής ποιότητας
– Ευρωπαϊκής προέλευσης

Τραπέζι Galitea Επεκτεινόμενο

190.00 141.00
Φυσικό Σκούρο

Επεκτεινόμενο τραπέζι Galitea, λιτού και πρακτικού σχεδιασμού, σε χρωματισμό που θα προσφέρει μια φυσικότερη όψη στον χώρο.
– Ποδαράκια με σχεδιασμό που εξασφαλίζει καλύτερη στήριξη
– Ευρύχωρη επιφάνεια
– Στρογγυλεμένες άκρες
– Υψηλή ποιότητα κατασκευής
– Ευρωπαϊκής προέλευσης