Βλέπετε 1–12 απο 28 αποτέλεσματα

Εμφάνιση sidebar
Εμφάνιση 9 24 36

Hang Τραπέζι Επεκτεινόμενο

164.00 79.60

HANG τραπέζι επεκτεινόμενο διάφανο.Πρόκειται για ένα μοντέρνο και υψηλής ποιότητας τραπέζι με γυάλινη επιφάνεια.Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που διαθέτει, όπως ο μεταλλικός σκελετός και η εντυπωσιακή γυάλινη επιφάνεια του,καθιστούν το τραπέζι hang ως μία από τις λύσεις που θα ανανεώσουν το χώρο της κουζίνας σας.

Καρέκλα America

29.00
Λευκό
Μαύρο

H AMERICA είναι μια καρέκλα με ιδιαίτερο σχεδιασμό και εξαιρετικά αναπαυτικό κάθισμα.Πρόκειται για μία καρέκλα που θα αναδείξει τους χώρους του σπιτιού σας και θα μαγνητίσει τα βλέμματα των επισκεπτών σας.Αυτοί είναι οι λόγοι που η καρέκλα America θα αποτελέσει την πιο εύστοχη επιλογή σας.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την ανανέωση της τραπεζαρίας ή της κουζίνας σας.

Τραπέζι 4 You Επεκτεινόμενο

550.00 393.00
Γκρι
Λευκό

Πρακτικό και μοντέρνο τραπέζι 4 You, που αποτελεί με τον σχεδιασμό του μια εντυπωσιακή προσθήκη στον χώρο της τραπεζαρίας.
– Στιβαρά και διαγώνια ποδαράκια που εξασφαλίζουν καλύτερη στήριξη
– Στρογγυλεμένες άκρες γα μεγαλύτερη ασφάλεια
– Διαθέτει υποδοχές για συρτάρια, καθώς και “κρυφό” χώρο στο μέσον του
– Αντοχή στην φθορά και στην υγρασία
– Υψηλή ποιότητα κατασκευής
– Ευρωπαϊκής προέλευσης

Τραπέζι 4 You Τετράγωνο

277.00
Γκρι
Λευκό

Τραπέζι 4 You με τετράγωνο σχεδιασμό και κρυφό αποθηκευτικό χώρο στην επιφάνεια, για τοποθέτηση διακοσμητικών ή μαχαιροπίρουνων.
– Στρογγυλεμένες άκρες για μεγαλύτερη ασφάλεια
– Στιβαρά και διαγώνια ποδαράκια για καλύτερη στήριξη
– Ιδανικό για μικρούς χώρους
– Συνδυάστε το με τα συρτάρια της ίδιας σειράς (πωλούνται ξεχωριστά)
– Αντοχή στην φθορά και στην υγρασία
– Υψηλή ποιότητα κατασκευής
– Ευρωπαϊκής προέλευσης

Τραπέζι Alpi

68.00
Sonoma
Βέγγε
Καρυδί

ALPI τραπέζι σε 3 αποχρώσεις.Το συγκεκριμένο τραπέζι μπορεί να τοποθετηθεί με την ίδια ευκολία είτε στη τραπεζαρία είτε στη κουζίνα σας.Πρόκειται για ένα τραπέζι κλασικού σχεδιασμού υψηλής ποιότητας.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την ανανέωση της τραπεζαρίας ή της κουζίνας σας.

Τραπέζι Balance

201.00220.00

Τραπέζι Balance μοντέρνου σχεδιασμού σε όμορφη διχρωμία λευκού με δρυς
– Υψηλή ποιότητα κατασκευής
– Διατίθεται σε 3 μεγέθη

Τραπέζι Cosmos

95.00 53.10

COSMOS τραπέζι wenge.Το συγκεκριμένο τραπέζι μπορεί να τοποθετηθεί με την ίδια ευκολία είτε στη τραπεζαρία είτε στη κουζίνα σας.Πρόκειται για ένα τραπέζι κλασικού σχεδιασμού υψηλής ποιότητας.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την ανανέωση της τραπεζαρίας ή της κουζίνας σας.

Τραπέζι Delight

239.00 166.00

Τραπέζι Delight σε ανοιχτή απόχρωση σπασμένου λευκού με διχρωμία φυσικού. Τα νερά στις επιφάνειες του επίπλου το αναβαθμίζουν αισθητικά, καθώς αποτελεί μια μοντέρνα επιλογή.
– Επιφάνεια σε φυσικό χρώμα με μεγάλη ανθεκτικότητα στην καθημερινή χρήση
– Ανοιχτή απόχρωση, η οποία δίνει την αίσθηση μεγένθυσης στο χώρο
– Υψηλή ποιότητα κατασκευής
– Ευρωπαϊκής προέλευσης

Τραπέζι Delight Round

199.00 144.00

Τραπέζι Delight Round σε ανοιχτή απόχρωση σπασμένου λευκού με διχρωμία φυσικού. Τα νερά στις επιφάνειες του επίπλου το αναβαθμίζουν αισθητικά, καθώς αποτελεί μια μοντέρνα επιλογή.
– Η βάση του επίπλου δημιουργεί 4 διακριτικές εσοχές
– Ανοιχτή απόχρωση, η οποία δίνει την αίσθηση μεγένθυσης στο χώρο
– Υψηλή ποιότητα κατασκευής
– Ευρωπαϊκής προέλευσης

Τραπέζι Harvey

138.00 59.20

HARVEY τραπέζι μαύρο eureka sonoma.Το συγκεκριμένο τραπέζι μπορεί να τοποθετηθεί με την ίδια ευκολία είτε στη τραπεζαρία είτε στη κουζίνα σας.Πρόκειται για ένα τραπέζι κλασικού σχεδιασμού υψηλής ποιότητας.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την ανανέωση της τραπεζαρίας ή της κουζίνας σας.

Τραπέζι Hashtag

139.00 101.50

HASHTAG τραπέζι μαύρο διάφανο.Πρόκειται για ένα μοντέρνο και υψηλής ποιότητας τραπέζι με γυάλινη επιφάνεια.Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που διαθέτει, όπως ο μεταλλικός σκελετός και η εντυπωσιακή γυάλινη επιφάνεια του,καθιστούν το τραπέζι hashtag ως μία από τις λύσεις που θα ανανεώσουν το χώρο της κουζίνας σας.