Βλέπετε 1–12 απο 65 αποτέλεσματα

Show sidebar

Καρέκλα All Day

46.00
Dusty Pink
Γκρι
Μέντα

H ALL DAY είναι μια καρέκλα με ιδιαίτερο σχεδιασμό και εξαιρετικά αναπαυτικό κάθισμα.Είναι επενδυμένη με ύφασμα πολυεστερικής ίνας σε 3 χρώματα.Πρόκειται για μία καρέκλα που θα αναδείξει τους χώρους του σπιτιού σας και θα μαγνητίσει τα βλέμματα των επισκεπτών σας.Αυτοί είναι οι λόγοι που η καρέκλα All Day θα αποτελέσει την πιο εύστοχη επιλογή σας.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την ανανέωση της τραπεζαρίας ή της κουζίνας σας.

Καρέκλα Alvera

60.00
Γκρι
Λευκό

Η Alvera είναι μια καρέκλα με ξεχωριστό design και εξαιρετική ποιότητα. Το κάθισμά της είναι επενδεδυμένο με υψηλής ποιότητας τεχνόδερμα PU σε 2 χρώματα και στηρίζεται σε μεταλλικό σκελετό χρωμίου υψηλής σταθερότητας. Το capitone μοτίβο που εκτείνετε σε όλο το κάθισμά της ομορφαίνει το χώρο σας και ο σχεδιασμός της την καθιστά ιδιαίτερα αναπαυτική.

Καρέκλα Amarillis

87.00
Camel
Special Γκρι
Special Καφέ

Καρέκλα Amarillis II

87.00
Γκρι
Λευκό
Μαύρο
Μόκα

H Amarillis είναι μία καρέκλα που θα σας καταπλήξει με το ιδιαίτερα αναπαυτικό της κάθισμα, το εντυπωσιακό POP design της και την εξαιρετικά σταθερή μεταλλική βάση χρωμίου σχήματος Π. Επιπλέον το κάθισμα της είναι επενδεδυμένο με τεχνόδερμα PU σε χρώμα Μαύρο. Όλα αυτά τα στοιχεία συμπληρώνουν μία μοναδική καρέκλα που ομορφαίνει το χώρο σας και διευκολύνει τη καθημερινότητά σας.

Καρέκλα Amelia

65.00 55.00
Γκρι
Εκρού
Καφέ
Λευκό
Μαύρο
Μόκα

Η Αmelia εντυπωσιάζει με το πρωτοποριακό της design, την ποιότητα υλικών, τη σταθερότητα αλλά και το εξαιρετικά αναπαυτικό κάθισμά της. Η στήριξή της σε μεταλλική βάση χρωμίου την καθιστά ιδιαίτερα σταθερή, το επενδεδυμένο καθισμά της με υψηλής ποιότητας τεχνόδερμα PU σε 6 διαφορετικά χρώματα με capitone μοτίβο σας παρέχει στοιχεία ποιότητας,πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής, ενώ ο σχεδιασμός της τη κατατάσει στα πιο αναπαυτικά καθίσματα. Η Amelia σίγουρα αποτελεί την πιο εύστοχη επιλογή σας.

Καρέκλα Amelia Fabric

70.00 59.00
Γκρι
Μπεζ

Η Αmelia εντυπωσιάζει με το πρωτοποριακό της design, την ποιότητα υλικών, τη σταθερότητα αλλά και το εξαιρετικά αναπαυτικό κάθισμά της. Η στήριξή της σε μεταλλική βάση χρωμίου την καθιστά ιδιαίτερα σταθερή, το επενδεδυμένο καθισμά της με υψηλής ποιότητας ύφασμα σε 2 αποχρώσεις με capitone μοτίβο σας παρέχει στοιχεία ποιότητας,πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής, ενώ ο σχεδιασμός της τη κατατάσει στα πιο αναπαυτικά καθίσματα. Η Amelia σίγουρα αποτελεί την πιο εύστοχη επιλογή σας.

Καρέκλα America

29.00
Λευκό
Μαύρο

H AMERICA είναι μια καρέκλα με ιδιαίτερο σχεδιασμό και εξαιρετικά αναπαυτικό κάθισμα.Πρόκειται για μία καρέκλα που θα αναδείξει τους χώρους του σπιτιού σας και θα μαγνητίσει τα βλέμματα των επισκεπτών σας.Αυτοί είναι οι λόγοι που η καρέκλα America θα αποτελέσει την πιο εύστοχη επιλογή σας.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την ανανέωση της τραπεζαρίας ή της κουζίνας σας.

Καρέκλα Anita

36.0054.00
Γκρι
Διάφανο
Λευκό
Μαύρο
Μόκα

Η Anita συνδυάζει αρμονικά το πρωτοποριακό design με την ποιότητα. Ένα σύγχρονο κάθισμα που ανανεώνει αισθητικά το χώρο σας. Ιδανική για καταστήματα, καφετέριες, ξενοδοχεία και κάθε μοντέρνο σπίτι. Κατασκευασμένη από 100% πολυπροπυλένιο σε 5 αποχρώσεις και στήριξη σε 4 ενισχυμένα μεταλλικά πόδια χρωμίου.

Καρέκλα Anita-Wood

40.00 32.50
Γκρι
Διάφανο
Κόκκινο
Λαδί
Λάιμ
Λευκό
Μαύρο
Μόκα
Πετρόλ

Η Anita-Wood συνδυάζει αρμονικά το πρωτοποριακό design με την ποιότητα. Ένα σύγχρονο κάθισμα που ανανεώνει αισθητικά το χώρο σας. Ιδανική για καταστήματα, καφετέριες, ξενοδοχεία και κάθε μοντέρνο σπίτι. Κατασκευασμένη από 100% πολυπροπυλένιο σε 9 χρώματα και στήριξη σε 4 ενισχυμένα μασίφ ξύλινα πόδια οξυάς.

Καρέκλα Anita-Wood Patchwork 1

75.00 55.50

Η Αnita-Wood συνδυάζει αρμονικά το πρωτοποριακό design με την ποιότητα. Ένα σύγχρονο κάθισμα που ανανεώνει αισθητικά το χώρο σας. Ιδανική για καταστήματα, καφετέριες, ξενοδοχεία και κάθε μοντέρνο σπίτι. H στήριξη της πραγματοποείται σε 4 ενισχυμένα μασίφ ξύλινα πόδια οξυάς και το κάθισμα της είναι επενδεδυμένο με υψηλής ποιότητας ύφασμα σε σχεδιασμό Patchwork.

Καρέκλα Anita-Wood Patchwork 2

90.00 76.00

Η Αnita-Wood συνδυάζει αρμονικά το πρωτοποριακό design με την ποιότητα. Ένα σύγχρονο κάθισμα που ανανεώνει αισθητικά το χώρο σας. Ιδανική για καταστήματα, καφετέριες, ξενοδοχεία και κάθε μοντέρνο σπίτι. H στήριξη της πραγματοποείται σε 4 ενισχυμένα μασίφ ξύλινα πόδια οξυάς και το κάθισμα της είναι επενδεδυμένο με υψηλής ποιότητας τεχνόδερμα PU σε σχεδιασμό Patchwork με γήινες αποχρώσεις.

Καρέκλα Anita-Wood VR4

75.00 61.90

Η Αnita-Wood συνδυάζει αρμονικά το πρωτοποριακό design με την ποιότητα. Ένα σύγχρονο κάθισμα που ανανεώνει αισθητικά το χώρο σας. Ιδανική για καταστήματα, καφετέριες, ξενοδοχεία και κάθε μοντέρνο σπίτι. H στήριξη της πραγματοποείται σε 4 ενισχυμένα μασίφ ξύλινα πόδια οξυάς και το κάθισμα της είναι επενδεδυμένο με υψηλής ποιότητας ύφασμα σε χρώμα Ανοιχτό Γκρι.