Βλέπετε 1–12 απο 17 αποτέλεσματα

Show sidebar

Κομότα Goldfish

169.00 119.00

GOLDFISH κομότα-παπουτσοθήκη black oak goldfish.Πρόκειται για ένα έπιπλο λιτού και πρακτικού σχεδιασμού, σε έναν πραγματικά εντυπωσιακό συνδυασμό χρωμάτων.Αναμφισβήτητα η πρωτοτυπία των goldfish χρωμάτων που διαθέτει θα μαγνητίσει τα βλέματα των επισκεπτών σας.Σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών μας,είναι από τις πλέον ιδανικές λύσεις για να ανανεώσετε το χώρο υποδοχής του σπιτιού σας.

Κομότα Jungle

169.00 119.00

JUNGLE κομότα-παπουτσοθήκη sonoma σκούρο jungle.Πρόκειται για ένα έπιπλο λιτού και πρακτικού σχεδιασμού, σε έναν πραγματικά εντυπωσιακό συνδυασμό χρωμάτων.Αναμφισβήτητα η πρωτοτυπία των jungle χρωμάτων που διαθέτει θα μαγνητίσει τα βλέματα των επισκεπτών σας.Σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών μας,είναι από τις πλέον ιδανικές λύσεις για να ανανεώσετε το χώρο υποδοχής του σπιτιού σας.

Ντουλάπα Goldfish

149.00

GOLDFISH ντουλάπα-παπουτσοθήκη black oak goldfish.Πρόκειται για ένα έπιπλο λιτού και πρακτικού σχεδιασμού, σε έναν πραγματικά εντυπωσιακό συνδυασμό χρωμάτων.Αναμφισβήτητα η πρωτοτυπία των goldfish χρωμάτων που διαθέτει θα μαγνητίσει τα βλέματα των επισκεπτών σας.

Ντουλάπα Jungle

149.00

JUNGLE ντουλάπα-παπουτσοθήκη sonoma σκούρο jungle.Πρόκειται για ένα έπιπλο λιτού και πρακτικού σχεδιασμού, σε έναν πραγματικά εντυπωσιακό συνδυασμό χρωμάτων.Αναμφισβήτητα η πρωτοτυπία των jungle χρωμάτων που διαθέτει θα μαγνητίσει τα βλέματα των επισκεπτών σας.

Παπουτσοθήκη Apre Συρόμενη

94.90

Παπουτσοθήκη Apre σε φυσικό χρώμα με συρόμενες πόρτες και 2 ράφια στο εσωτερικό της.
– Λευκό εσωτερικό χρώμα
– Υψηλή ποιότητα κατασκευής
– Ευρωπαϊκής προέλευσης

 

Παπουτσοθήκη Armar

98.90

Παπουτσοθήκη Armar
– Στο εσωτερικό της περιλαμβάνει 2 ράφια (3 χώρους)
– Συρτάρι στο άνω μέρος
– Σε Φυσικό χρώμα
– Συνδυάζεται με τα υπόλοιπα έπιπλα της σειράς Armar για μια ολοκληρωμένη σύνθεση στο χωλ

Παπουτσοθήκη Clelia

189.00 148.00

Παπουτσοθήκη Clelia σε στυλ ντουλάπας, με πρακτικές διαστάσεις.
– Ολόσωμος εξωτερικός καθρέπτης
– 10 ενότητες που χωράνε περισσότερα από 20 ζευγάρια παπούτσια
– Μαγνητικό κλείσιμο του φύλλου
– Υψηλή ποιότητα κατασκευής
– Γαλλικής προέλευσης

Παπουτσοθήκη Cognac

195.00 184.00

Η παπουτσοθήκη της σειράς Cognac αποτελεί απαραίτητη προσθήκη για κάθε χώρο υποδοχής. Το ιδιαίτερα ευρύχωρο εσωτερικό της σας επιτρέπει να αποθηκεύετε υποδήματα όλων των μεγεθών και η ποιότητα κατασκευής της θα σας καταπλήξει!
-Φινίρισμα σε ζεστό καφέ χρώμα
-Ευρωπαϊκής προέλευσης

Παπουτσοθήκη Cognac Plus

205.00 193.00

Η παπουτσοθήκη Cognac plus αποτελεί απαραίτητη προσθήκη για κάθε χώρο υποδοχής. Διαθέτει τρία ευρύχωρα ράφια στο εσωτερικό, που μπορούν να φιλοξενήσουν ακόμη και ογκώδη υποδήματα, καθώς και ένα πρακτικό συρτάρι στο πάνω μέρος για να αποθηκεύετε μικροαντικείμενα όπως βούρτσες, βερνίκι παπουτσιών, κλπ.
-Φινίρισμα σε ζεστό καφέ χρώμα
-Ευρωπαϊκής προέλευσης

Παπουτσοθήκη Huge 1

95.00 69.90

HUGE 1 παπουτσοθήκη μαύρο sonoma.Πρόκειται για ένα προϊόν λιτού και πρακτικού σχεδιασμού,με 3 πόρτες.Αδιαμφισβήτητα είναι ενα εντυπωσιακό προϊόν, το οποίο θα μαγνητίσει τα βλέμματα των επισκεπτών σας.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την αποθήκευση των παπουτσιών σας, καθώς συνδυάζει ποιότητα και τιμή σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό.

Παπουτσοθήκη Huge 2

95.00 69.90

HUGE 2 παπουτσοθήκη μαύρο oak λευκό με όψη μαρμάρου.Πρόκειται για ένα προϊόν λιτού και πρακτικού σχεδιασμού,με 3 πόρτες.Αδιαμφισβήτητα είναι ενα εντυπωσιακό προϊόν, το οποίο θα μαγνητίσει τα βλέμματα των επισκεπτών σας.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την αποθήκευση των παπουτσιών σας, καθώς συνδυάζει ποιότητα και τιμή σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό.

Παπουτσοθήκη Huge 3

95.00 69.90

HUGE 3 παπουτσοθήκη sonoma πέτρα.Πρόκειται για ένα προϊόν λιτού και πρακτικού σχεδιασμού,με 3 πόρτες.Αδιαμφισβήτητα είναι ενα εντυπωσιακό προϊόν, το οποίο θα μαγνητίσει τα βλέμματα των επισκεπτών σας.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την αποθήκευση των παπουτσιών σας, καθώς συνδυάζει ποιότητα και τιμή σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό.