Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση sidebar
Εμφάνιση 9 24 36

Παπουτσοθήκη Clelia

189.00 148.00

Παπουτσοθήκη Clelia σε στυλ ντουλάπας, με πρακτικές διαστάσεις.
– Ολόσωμος εξωτερικός καθρέπτης
– 10 ενότητες που χωράνε περισσότερα από 20 ζευγάρια παπούτσια
– Μαγνητικό κλείσιμο του φύλλου
– Υψηλή ποιότητα κατασκευής
– Γαλλικής προέλευσης

Παπουτσοθήκη Duplo

65.00 44.30
Sonoma
Βέγγε

DUPLO παπουτσοθήκη σε 2 αποχρώσεις.Πρόκειται για ένα προϊόν λιτού και πρακτικού σχεδιασμού,με 3 πόρτες.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την αποθήκευση των παπουτσιών σας, καθώς συνδυάζει ποιότητα και τιμή σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό.

Παπουτσοθήκη Nak

115.00 61.00

NAK παπουτσοθήκη sonoma λευκό με pattern.Πρόκειται για ένα προϊόν λιτού και πρακτικού σχεδιασμού,με 3 πόρτες.Αδιαμφισβήτητα είναι ενα εντυπωσιακό προϊόν, το οποίο θα μαγνητίσει τα βλέμματα των επισκεπτών σας.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την αποθήκευση των παπουτσιών σας, καθώς συνδυάζει ποιότητα και τιμή σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό.

Παπουτσοθήκη Rail

40.00 25.00

RAIL παπουτσοθήκη sonoma.Πρόκειται για μία παπουτσοθήκη μοντέρνου σχεδιασμού και υψηλής ποιότητας.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται μία αρκετα ικανοποιητική λύση για την αποθήκευση των παπουτσιών σας.

Παπουτσοθήκη Rombus

125.00 68.50

ROMBUS παπουτσοθήκη μαύρο sonoma λευκό με pattern.Πρόκειται για ένα προϊόν λιτού και πρακτικού σχεδιασμού,με 3 πόρτες.Αδιαμφισβήτητα είναι ενα εντυπωσιακό προϊόν, το οποίο θα μαγνητίσει τα βλέμματα των επισκεπτών σας.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την αποθήκευση των παπουτσιών σας, καθώς συνδυάζει ποιότητα και τιμή σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό.

Παπουτσοθήκη Single

55.00 37.90
Sonoma
Βέγγε

SINGLE παπουτσοθήκη σε 2 αποχρώσεις.Πρόκειται για ένα προϊόν λιτού και πρακτικού σχεδιασμού,με 3 πόρτες.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την αποθήκευση των παπουτσιών σας, καθώς συνδυάζει ποιότητα και τιμή σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό.