Βλέπετε 1–12 απο 23 αποτέλεσματα

Εμφάνιση sidebar
Εμφάνιση 9 24 36

Μπουφές All Day

197.00 123.00

ALL DAY μπουφές λευκό oak.Ο συγκεκριμένος μπουφές είναι ένα πολύ οικονομικό προϊόν καλής ποιότητας, ο οποίος μπορεί πολύ εύκολα να ανανεώσει το χώρο και την αισθητική σας.Διαθέτει λεπτομέρειες που τον κάνουν πραγματικά ελκυστικό.

Μπουφές Beton

200.00

BETON μπουφές cement ανοιχτό καρυδί.Ο συγκεκριμένος μπουφές είναι υψηλής ποιότητας κατασκευή.Επιπλέον διαθέτει λεπτομέρειες που τον κάνουν πραγματικά ξεχωριστό,οπώς ο μεταλλικός σκελετός στη βάση του.Ο συγκεκριμένος μπουφές είναι ένα προϊόν εισαγωγής.Διαθέτει 2 μεγάλα ντουλάπια και ποδαρικά και 3 συρτάρια.

Μπουφές Black

162.00

BLACK μπουφές wenge bitter sonoma.Ο συγκεκριμένος μπουφές είναι υψηλής ποιότητας ο οποίος μπορεί πολύ εύκολα να ανανεώσει το χώρο και την αισθητική σας.Διαθέτει λεπτομέρειες που τον κάνουν πραγματικά ελκυστικο και ξεχωριστό.Ο συγκεκριμένος μπουφές είναι ένα προϊόν εισαγωγής.Διαθέτει 2 μεγάλα ντουλάπια,3 συρτάρια και ποδαρικά.

Μπουφές Brick

220.00

BRICK μπουφές καρυδί με pattern.Ο συγκεκριμένος μπουφές είναι υψηλής ποιότητας κατασκευή.Επιπλέον διαθέτει λεπτομέρειες που τον κάνουν πραγματικά ξεχωριστό και ελκυστικό.Βασικό χαρακτηριστικό είναι τα μοντέρνα μεταλλικά πόδια του.Είναι ένα βαρύ και όμορφο έπιπλο.Ο συγκεκριμένος μπουφές είναι ένα προϊόν εισαγωγής.Διαθέτει 2 μεγάλα ντουλάπια,3 συρτάρια και ποδαρικά.

Μπουφές Delta

199.00

DELTA μπουφές sonoma σκούρο.Ο συγκεκριμένος μπουφές είναι υψηλής ποιότητας κατασκευή.Επιπλέον διαθέτει λεπτομέρειες που τον κάνουν πραγματικά ξεχωριστό,οπώς ο μεταλλικός σκελετός στη βάση του.Ο συγκεκριμένος μπουφές είναι ένα προϊόν εισαγωγής.Διαθέτει 2 μεγάλα ντουλάπια και ποδαρικά και 3 συρτάρια.

Μπουφές Diamond

198.00

Diamond μπουφές μαύρο με pattern sonoma.Ο συγκεκριμένος μπουφές είναι υψηλής ποιότητας κατασκευή.Επιπλέον διαθέτει λεπτομέρειες που τον κάνουν πραγματικά ξεχωριστό και ελκυστικό.Βασικό χαρακτηριστικό του είναι οι ιδιόμορφες γραμμες του που δημιουργούνται μπροστά.Είναι ένα βαρύ και όμορφο έπιπλο.Ο συγκεκριμένος μπουφές είναι ένα προϊόν εισαγωγής.Διαθέτει 2 μεγάλα ντουλάπια,3 συρτάρια και ποδαρικά.

Μπουφές Elvis

179.90

ELVIS μπουφές black oak γκρι oak.Ο συγκεκριμένος μπουφές είναι υψηλής ποιότητας κατασκευή.Μπορείτε να τον τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε γωνιά του σπιτιού σας ανάλογα με τη διακόσμηση που επιθυμειτε.Είναι ένα βαρύ και όμορφο έπιπλο.Ο συγκεκριμένος μπουφές είναι ένα προϊόν εισαγωγής.Διαθέτει 1 ντουλάπι,4 συρτάρια,1 ράφι και ποδαρικά.

Μπουφές Fishbone

223.50

FISHBONE μπουφές sonoma με pattern.Ο συγκεκριμένος μπουφές είναι υψηλής ποιότητας κατασκευή.Επιπλέον διαθέτει λεπτομέρειες που τον κάνουν πραγματικά ξεχωριστό και ελκυστικό.Βασικό χαρακτηριστικό είναι ο μοντέρνος μεταλλικός σκελετός στη βάση του.Είναι ένα βαρύ και όμορφο έπιπλο.Ο συγκεκριμένος μπουφές είναι ένα προϊόν εισαγωγής.Διαθέτει 2 μεγάλα ντουλάπια,3 συρτάρια και ποδαρικά.

Μπουφές Futura

205.00 162.00

Futura μπουφές λευκό.Ο συγκεκριμένος μπουφές είναι ένα πολύ οικονομικό προϊόν καλής ποιότητας, ο οποίος μπορεί πολύ εύκολα να ανανεώσει το χώρο και την αισθητική σας.Διαθέτει λεπτομέρειες που τον κάνουν πραγματικά ελκυστικό.

Μπουφές Grey

113.40

Grey μπουφές sonoma γκρι σκούρο.Ο συγκεκριμένος μπουφές είναι ένα πολύ οικονομικό προϊόν καλής ποιότητας ο οποίος μπορεί πολύ εύκολα να ανανεώσει το χώρο και την αισθητική σας.Διαθέτει λεπτομέρειες που τον κάνουν πραγματικά ελκυστικό.

Μπουφές Industry

204.00

INDUSTRY μπουφές nature.Ο συγκεκριμένος μπουφές είναι υψηλής ποιότητας κατασκευής.Επιπλέον διαθέτει λεπτομέρειες που τον κάνουν πραγματικά ξεχωριστό,οπώς τα μεγάλα μεταλλικά του πόδια.Ο συγκεκριμένος μπουφές είναι ένα προϊόν εισαγωγής.Διαθέτει 3 μεγάλα ντουλάπια και ποδαρικά.

Μπουφές Industry S

179.00

INDUSTRY S μπουφές nature.Ο συγκεκριμένος μπουφές είναι υψηλής ποιότητας κατασκευή.Επιπλέον διαθέτει λεπτομέρειες που τον κάνουν πραγματικά ξεχωριστό και ελκυστικό.Βασικό χαρακτηριστικό είναι ο μοντέρνος μεταλλικός σκελετός στη βάση του.Είναι ένα βαρύ και όμορφο έπιπλο.Ο συγκεκριμένος μπουφές είναι ένα προϊόν εισαγωγής.Διαθέτει 2 μεγάλα ντουλάπια,3 συρτάρια και ποδαρικά.