Βλέπετε 1–12 απο 74 αποτέλεσματα

Εμφάνιση sidebar
Εμφάνιση 9 24 36

Βιβλιοθήκη Adorno 40

55.00 36.30
Sonoma
Βέγγε

ADORNO 40 βιβλιοθήκη γραφείου σε 2 αποχρώσεις.Πρόκειται για μία βιβλιοθήκη κλασικού σχεδιασμού και υψηλής ποιότητας.Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να τοποθετηθεί με την ίδια ευκολία είτε στο χώρο εργασίας σας είτε σε οποιοδήποτε επαγγελματικό γραφείο.

Βιβλιοθήκη Adorno 59

75.00 43.50
Sonoma
Βέγγε

ADORNO 59 βιβλιοθήκη γραφείου σε 2 αποχρώσεις.Πρόκειται για μία βιβλιοθήκη κλασικού σχεδιασμού και υψηλής ποιότητας.Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να τοποθετηθεί με την ίδια ευκολία είτε στο χώρο εργασίας σας είτε σε οποιοδήποτε επαγγελματικό γραφείο.

Βιβλιοθήκη Ashton Χαμηλή

68.90

Βιβλιοθήκη Ashton χαμηλή, ιδανική για μικρούς χώρους
– Μοντέρνος σχεδιασμός
– Χρώμα: Γραφίτης και λαχανί
– Υψηλή ποιότητα κατασκευής
– Ευρωπαϊκής προέλευσης

Βιβλιοθήκη Beat

97.00

BEAT βιβλιοθήκη γραφείου sonoma.Πρόκειται για μία βιβλιοθήκη οικονομική, μοντέρνου και πρωτότυπου σχεδιασμού, η οποία είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά.Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να τοποθετηθεί με την ίδια ευκολία είτε στο χώρο εργασίας σας είτε σε οποιοδήποτε επαγγελματικό γραφείο.

Βιβλιοθήκη Box

112.00

BOX βιβλιοθήκη γραφείου sonoma λευκό.Πρόκειται για μία βιβλιοθήκη μοντέρνου και πρωτότυπου σχεδιασμού υψηλής ποιότητας.Διαθέτει αρκετά μεγάλο χώρο για την αποθήκευση βιβλίων και είναι πραγματικά ένα προϊόν που τραβάει με ευκολία τα βλέμματα των επισκεπτών σας.Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να τοποθετηθεί με την ίδια ευκολία είτε στο χώρο εργασίας σας είτε σε οποιοδήποτε επαγγελματικό γραφείο.

Βιβλιοθήκη Deimy

123.00

Η βιβλιοθήκη Deimy διατίθεται σε όμορφο χρωματικό συνδυασμό φυσικού και λευκού, ώστε να ανανεώσει ευχάριστα την ατμόσφαιρα του παιδικού δωματίου.
– 2 συρτάρια
– 6 αποθηκευτικοί χώροι που διαχωρίζονται με λευκά ράφια
– Πρακτικός και ιδιαίτερος σχεδιασμός που θα φιλοξενήσει αντικείμενα διαφόρων διαστάσεων
– Αντοχή στην φθορά και στην υγρασία
– Υψηλή ποιότητα κατασκευής
– Ευρωπαϊκής προέλευσης

Βιβλιοθήκη Elkin

120.00

Βιβλιοθήκη Elkin σε απόχρωση ανοιχτού φυσικού, που συμπληρώνεται ιδανικά με λεπτά μαύρα χερούλια για την δημιουργία μιας διακριτικής και μοντέρνας αντίθεσης.
– 3 ράφια
– 2 συρτάρια
– Αντοχή στην φθορά και στην υγρασία
– Υψηλή ποιότητα κατασκευής
– Ευρωπαϊκής προέλευσης

Βιβλιοθήκη Evolve

225.00

Βιβλιοθήκη Evolve , με 3 ανοικτά ράφια και 2 ντουλαπάκια στο κάτω μέρος , συνδυάστε με τα υπόλοιπα κομμάτια της σειράς Evolve για ένα υπέροχο και μοντέρνο εφηβικό δωμάτιο!

Βιβλιοθήκη Herman

122.00

Η βιβλιοθήκη Herman διατίθεται σε απαλή και ζεστή διχρωμία, που θα προσφέρει μια ανανεωμένη και μοντέρνα αισθητική στο χώρο του παιδικού δωματίου.
– 2 ευρύχωρα συρτάρια
– Διάταξη αποθηκευτικών χώρων που βοηθάει στην τοποθέτηση αντικειμένων διαφόρων μεγεθών
– Αντοχή στην φθορά και στην υγρασία
– Πρακτικός και ιδιαίτερος σχεδιασμός
– Υψηλή ποιότητα κατασκευής
– Ευρωπαϊκής προέλευσης

Βιβλιοθήκη Inside

125.00 97.50

INSIDE βιβλιοθήκη γραφείου sonoma.Πρόκειται για μία βιβλιοθήκη μοντέρνου και πρωτότυπου σχεδιασμού υψηλής ποιότητας.Διαθέτει αρκετά μεγάλο χώρο για την αποθήκευση βιβλίων και είναι πραγματικά ένα προϊόν που τραβάει με ευκολία τα βλέμματα των επισκεπτών σας.Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να τοποθετηθεί με την ίδια ευκολία είτε στο χώρο εργασίας σας είτε σε οποιοδήποτε επαγγελματικό γραφείο.

Βιβλιοθήκη Jenga 115

87.00

JENGA 115 βιβλιοθήκη γραφείου sonoma μαύρο.Πρόκειται για μία βιβλιοθήκη μοντέρνου και πρωτότυπου σχεδιασμού υψηλής ποιότητας.Διαθέτει αρκετά ικανοποητικό χώρο για την αποθήκευση βιβλίων και είναι πραγματικά ένα προϊόν που τραβάει με ευκολία τα βλέμματα των επισκεπτών σας.Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να τοποθετηθεί με την ίδια ευκολία είτε στο χώρο εργασίας σας είτε σε οποιοδήποτε επαγγελματικό γραφείο.

Βιβλιοθήκη Jenga 180

99.00

JENGA 180 βιβλιοθήκη γραφείου sonoma μαύρο.Πρόκειται για μία βιβλιοθήκη μοντέρνου και πρωτότυπου σχεδιασμού υψηλής ποιότητας.Διαθέτει αρκετά ικανοποητικό χώρο για την αποθήκευση βιβλίων και είναι πραγματικά ένα προϊόν που τραβάει με ευκολία τα βλέμματα των επισκεπτών σας.Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να τοποθετηθεί με την ίδια ευκολία είτε στο χώρο εργασίας σας είτε σε οποιοδήποτε επαγγελματικό γραφείο.