Βλέπετε 1–12 απο 82 αποτέλεσματα

Εμφάνιση sidebar
Εμφάνιση 9 24 36

Γραφείο Adorno

55.00 28.90
Sonoma
Βέγγε

ADORNO γραφείο σε 2 αποχρώσεις.Πρόκειται για ένα γραφείο το οποίο ενδείκνυται για φοιτητικά σπίτια.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την ανανέωση του γραφείου σας,καθώς διαθέτει μία άριστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Γραφείο Amidal

73.90

Γραφείο Amidal σε φυσικό χρώμα και πρακτικό σχεδιασμό, αφού διαθέτει πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους σε μικρό χώρο.
– 1 ράφι στο δεξί πλαϊνό
– Υπερυψωμένη γωνιακή επιφάνεια που ενδείκνυται για τοποθέτηση φωτιστικού
– Ευρύχωρη επιφάνεια εργασίας με θέση για τοποθέτηση πληκτρολογίου
– Αντοχή στην φθορά και στην υγρασία
– Υψηλή ποιότητα κατασκευής
– Ευρωπαϊκής προέλευσης

Γραφείο Angle

91.9093.90
Δρυς
Λευκό

Γραφείο Angle, λιτού και πρακτικού σχεδιασμού, που σχηματίζει γωνία.
– 2 ράφια στο πλάι
– Δυνατότητα επιλογής πλευράς κατά την συναρμολόγηση
– Ιδανικό για οικιακούς αλλά και για επαγγελματικούς χώρους.
– Υψηλή ποιότητα κατασκευής
– Ευρωπαϊκής προέλευσης

Γραφείο Artic

120.00 99.90

ARTIC γραφείο sonoma γκρι λευκό.Πρόκειται για ένα γραφείο μοντέρνου σχεδιασμού και υψηλής ποιότητας.Επίσης ξεχωριστό κομμάτι αυτού του γραφείου είναι ο εντυπωσιακός και πρωτότυπος μεταλλικός (σε χρώμα ξύλου) σκελετός στήριξής του.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την ανανέωση του γραφείου σας.

Γραφείο Ashton Γωνιακό

143.00

Γωνιακό γραφείο Ashton μοντέρνου και λειτουργικού σχεδιασμού, με βιβλιοθήκη που εξασφαλίζει επαρκή αποθηκευτικό χώρο για την οργάνωση του γραφείου. Η ασύμμετρη σχεδίαση της βιβλιοθήκης σε συνδυασμό με τα ζωηρά χρώματα στις επιφάνειες του γραφείου, δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για την διακόσμηση ενός παιδικού δωματίου
– 4 ράφια στην βιβλιοθήκη
– Δυνατότητα περιστροφής της βιβλιοθήκης
– Υψηλή ποιότητα κατασκευής
– Ευρωπαϊκής προέλευσης

Γραφείο Bicolor

130.00 73.30

BICOLOR γραφείο 3 συρτάρια sonoma-wenge.Πρόκειται για ένα γραφείο μοντέρνου σχεδιασμού υψηλής ποιότητας.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την ανανέωση του γραφείου σας, καθώς διαθέτει μία εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

Γραφείο Book Corner

115.00 68.50

BOOK CORNER γραφείο sonoma.Πρόκειται για ένα γραφείο μοντέρνου και πρωτότυπου σχεδιασμού υψηλής ποιότητας.Επιπλέον διαθέτει και ενσωματομένη βιβλιοθήκη η οποία, βοηθάει στην αποθήκευσει πραγμάτων.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την ανανέωση του γραφείου σας.

Γραφείο Bron

109.00 103.00

Εάν αναζητάτε πρακτικές λύσεις με πρωτοποριακό και μοντέρνο σχεδιασμό τότε τα έπιπλα της σειράς Bron, είναι για εσάς! Το λευκό χρώμα φωτίζει και δίνει μεγαλύτερη αίσθηση του χώρου ενώ το γκρι προσδίδει στυλ και έμφαση στις πρακτικές λεπτομέρειες των επίπλων. Ιδανικά για ένα παιδικό δωμάτιο αγοριών και κοριτσιών καθώς τα ουδέτερα αυτά χρώματα, μπορούν να συνδυαστούν με κάθε τύπο και χρώματα διακόσμησης!
– Προσθέστε την τροχήλατη συρταριέρα για περισσότερους χώρους αποθήκευσης (πωλείται χωριστά)
– Επιλέξτε την πλευρά της ραφιέρας δεξιά ή αριστερά
– Μέγιστο βάρος στην επιφάνεια: 20kg
– Μέγιστο βάρος στα ράφια: 5kg
– Πρακτικές μεταλλικές χειρολαβές
– Υψηλή ποιότητα κατασκευής
– Ευρωπαϊκής προέλευσης

Γραφείο Caliper

99.90

CALIPER γραφείο sonoma.Πρόκειται για ένα γραφείο μοντέρνου σχεδιασμού και υψηλής ποιότητας.Επίσης ξεχωριστό κομμάτι αυτού του γραφείου είναι ο εντυπωσιακός και πρωτότυπος μεταλλικός σκελετός στήριξής του.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την ανανέωση του γραφείου και γενικότερα της αισθητικής σας.

Γραφείο Cavalletto

102.00

CAVALLETTO γραφείο sonoma.Πρόκειται για ένα γραφείο μοντέρνου σχεδιασμού και υψηλής ποιότητας.Επίσης ξεχωριστό κομμάτι αυτού του γραφείου είναι ο εντυπωσιακός και πρωτότυπος μεταλλικός σκελετός στήριξής του.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την ανανέωση του γραφείου και γενικότερα της αισθητικής σας.

Γραφείο Crest

68.90

Γραφείο Crest σε φυσικό χρώμα και πρακτικό σχεδιασμό, αφού διαθέτει πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους σε μικρό χώρο.
– 1 συρτάρι
– 1 ράφι στο κάτω μέρος
– 1 ανοιχτός αποθηκευτικός χώρος
– 1 αποθηκευτικός χώρος με γυάλινη πρόσοψη
– Ευρύχωρη επιφάνεια εργασίας με θέση για τοποθέτηση πληκτρολογίου
– Αντοχή στην φθορά και στην υγρασία
– Υψηλή ποιότητα κατασκευής
– Ευρωπαϊκής προέλευσης

Γραφείο Cross

60.00 37.00

CROSS γραφείο sonoma μαύρο.Πρόκειται για ένα γραφείο μοντέρνου και πρωτότυπου σχεδιασμού υψηλής ποιότητας.Βασικό χαρακτηριστικό του γραφείου είναι ο μοντέρνος μεταλλικός και χιαστή σκελετός του.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την ανανέωση του γραφείου σας, καθώς διαθέτει μία εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.