Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Show sidebar

Σκαμπό Μπαρ Antonio ABS

55.00 46.50
Κόκκινο
Μαύρο

Το Αntonio ABS είναι ένα σκαμπό που προσφέρει στο χώρο σας λάμψη και στυλ. Το γυαλιστερό ABS υλικό κατασκευής του σε 2 διαφορετικά χρώματα του δίνει φωτεινότητα αλλά και την απαραίτητη ποιότητα.Η μεταλλική του βάση χρωμίου διαθέτει αμορτισέρ ρύθμισης ύψους με αποτέλεσμα να το καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστο.

Σκαμπό Μπαρ Cocoon

150.00 89.90

Το Cocoon είναι μίας νέας γενιάς σκαμπό που καλύπτει όλες τις ανάγκες είτε σε εξωτερική είτε σε εσωτερική χρήση. Το διπλής πλέξης wicker υλικό του προσφέρει μοναδικό design και σε συνδυασμό με τον μεταλλικό σκελετό διπλής ηλεκτροστατικής βαφής καθιστούν τo Cocoon το πλέον σταθερό σκαμπό. Επίσης το εργονομικό του design που εκδηλώνεται στον wave σχεδιασμό του καθίσματος προσφέρει ένα εξαιρετικά αναπαυτικό κάθισμα το οποίο τελειοποιείται με το υψηλής ποιότητας δετό μαξιλάρι. Επιπλέον οι οριζόντιοι μεταλλικοί ράβδοι επενδεδυμένοι με wicker ενισχύουν τη στοιβαρότητά του και τα υλικά κατασκευής του είναι ανθεκτικά απο +90c έως -90c. Το Cocoon ανανεώνει μοναδικά τον επαγγελματικό σας χώρο και σας εξασφαλίζει ποιότητα,σταθερότητα και αντοχή.

Σκαμπό Μπαρ Coral

160.00 107.90
Dark Brown
Dove Grey
Φυσικό

To Coral είναι ένα σκαμπό που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και μοναδικό design. Το Wicker υλικό του σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις είναι υψηλής ποιότητας, καθώς είναι ανθεκτικό από +90°C έως -90°C και σε συνδυασμό με τον σκελετό αλουμινίου ηλεκτροστατικής βάφής σε Mαύρο χρώμα, , ο οποίος διαθέτει το προνόμιο να μην σκουριάζει συνθέτουν ένα μοντέλο απόλυτα ασφαλές και σταθερό. Επιπλέον διαθέτει μαξιλάρι 5cm το οποίο ενισχύει την αναπαυτικότητά του. Tέλος είναι ιδιαίτερα εύχρηστo, καθώς είναι στοιβαζόμενo. Όλα αυτά τα στοιχεία καθιστούν τo Coral ικανό να μονοπωλεί στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο με μοναδικό στυλ.

Σκαμπό Μπαρ Eri

49.80
Γκρι
Λευκό
Μαύρο
Πετρόλ

Το Eri Bar είναι ένα σκαμπό που διαθέτει στοιχεία υψηλής ποιότητας και design. To κάθισμα του είναι κατασκευασμένο από 100% πολυπροπυλένιο σε 4 διαφορετικά χρώματα και τα πόδια του είναι μεταλλικά σε απόχρωση ξύλου. Το Eri Bar είναι ιδιαίτερα σταθερό,με εξαιρετικά αναπαυτικό κάθισμα και ικανό να ανανεώσει τον χώρο σας με μοναδικό στυλ.