Προβολή όλων των 8 αποτελεσμάτων

Show sidebar

Καρέκλα Balcon/P

58.00 32.00

H BALCON/P είναι μια καρέκλα/πολυθρόνα που μπορεί να τοποθετηθεί με την ίδια ευκολία είτε σε εξωτερικό, είτε σε εσωτερικό χώρο.Πρόκειται για ένα οικονομικό προϊόν υψηλής ποιότητας.Διαθέτει ένα ξεχωριστό design, που την καθιστά ικανή να αποτελέσει την πιο εύστοχη επιλογή σας.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την ανανέωση του εξωτερικού ή του εσωτερικού χώρου σας.

Καρέκλα Malibu

122.00 92.00

H Malibu είναι μίας νέας γενιάς πολυθρόνα που καλύπτει όλες τις ανάγκες είτε σε εξωτερική είτε σε εσωτερική χρήση. Το διπλής πλέξης wicker υλικό της προσφέρει μοναδικό design και σε συνδυασμό με τον μεταλλικό σκελετό διπλής ηλεκτροστατικής βαφής καθιστούν τη Μalibu το πλέον σταθερό κάθισμα. Επίσης το εργονομικό της design που εκδηλώνεται στον wave σχεδιασμό του καθίσματος προσφέρει ένα εξαιρετικά αναπαυτικό κάθισμα το οποίο τελειοποιείται με το υψηλής ποιότητας δετό μαξιλάρι. Επιπλέον οι οριζόντιοι μεταλλικοί ράβδοι επενδεδυμένοι με wicker ενισχύουν τη στοιβαρότητά της και τα υλικά κατασκευής της είναι ανθεκτικά απο +90c έως -90c. Η Μalibu ανανεώνει μοναδικά τον επαγγελματικό σας χώρο και σας εξασφαλίζει ποιότητα,σταθερότητα και αντοχή.

Καρέκλα Plexi

55.00 35.70

H PLEXI είναι μια καρέκλα που μπορεί να τοποθετηθεί με την ίδια ευκολία είτε σε εξωτερικό, είτε σε εσωτερικό χώρο.Πρόκειται για ένα οικονομικό προϊόν υψηλής ποιότητας.Διαθέτει ένα ξεχωριστό design, που την καθιστά ικανή να αποτελέσει την πιο εύστοχη επιλογή σας.Σύμφωνα με τα σχόλια πελατών θεωρείται από τις πλέον ιδανικές λύσεις για την ανανέωση του εξωτερικού ή του εσωτερικού χώρου σας.

Πολυθρόνα Bertina

43.90
Cappuccino
Ανθρακί
Καφέ
Κρεμ
Λευκό

Η πολυθρόνα Bertina είναι μια πολυθρόνα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής. Είναι κατασκευασμένη από 100% πολυπροπυλένιο σε 6 διαφορετικές αποχρώσεις με σχέδιο rattan και ο μασίφ σκελετός της εγγυάται την απαραίτητη σταθερότητα. Επιπλέον είναι ενισχυμένη με υαλώδεις ίνες (fiber glass) που εξασφαλίζουν την απαραίτητη αντοχή. Aξίζει επίσης να σημειωθεί οτι δεν περιέχει μεταλλικά μέρη για να μην σκουριάζει ενώ έχει δεχτεί ειδική επεξεργασία για προστασία του χρώματος απο τον ήλιο. Η Bertina είναι στοιβαζόμενη και πιστοποιημένη απο τον ιταλικό οίκο Catas.

Πολυθρόνα Bonnie

37.90
Ανθρακί
Καφέ

Η Bonnie είναι μια πολύ αναπαυτική πολυθρόνα κατασκευασμένη από 100% πολυπροπυλένιο σε 2 διαφορετικές αποχρώσεις με σχέδιο rattan. Η Bonnie εξασφαλίζει την απαραίτητη ποιότητα και αντοχή αφού έχει δεχτεί ειδική επεξεργασία για προστασία του χρώματος από τον ήλιο, είναι ενισχυμένη με υαλώδεις ίνες (fiber glass) και δεν περιέχει μεταλλικά στοιχεία ώστε να μην σκουριάζει. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με το όμορφο design και το γεγονός οτι είναι στοιβαζόμενη καθιστούν τη Bonnie κατάλληλη να εξοπλίσει τον κήπο, την βεράντα ή τον επαγγελματικό σας χώρο με ασφάλεια καθώς πρόκειται και για πιστοποιημένο προϊόν απο τον ιταλικό οίκο Catas.

Πολυθρόνα Lorenza

47.90
Κόκκινο
Λευκό
Μαύρο

Η Lorenza καθιστά το χώρο σας μοναδικό! Το υλικό κατασκευής της είναι το πολυπροπυλένιο σε 3 διαφορετικά χρώματα, το οποίο προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός της στη πλάτη προσφέρει στοιχεία υψηλής αισθητικής και μοντέρνου στυλ. Η Lorenza είναι στοιβαζόμενη γεγονός που την καθιστά ιδαίτερα εύχρηστη ενώ το αναπαυτικό της κάθισμα την τελειοποιεί και τη κατατάσει στη Νο1 επιλογή για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Πολυθρόνα Perla

45.90
Ανθρακί
Λευκό
Μαύρο

Η Perla είναι μια πολυθρόνα με μοντέρνο design κατασκευασμένη από 100% πολυπροπυλένιο σε 3 διαφορετικά χρώματα. Το κάθισμα της είναι ιδιαίτερα αναπαυτικό ενώ η σταθερότητά της εντυπωσιάζει. Επιπλέον η Perla είναι στοιβαζόμενη.

Πολυθρόνα Susan

70.00 49.00
Γκρι
Λάιμ
Λευκό
Μαύρο
Μόκα
Πετρόλ

Η πολυθρόνα Susan εντυπωσιάζει με το μοντέρνο design, την ποιότητα, την αντοχή αλλά και το αναπαυτικό της κάθισμα. Ο μεταλλικός σκελετός της ηλεκτροστατικής βαφής σε χρώμα Μαύρο Ματ την καθιστά ιδιαίτερα σταθερή, το κάθισμα της είναι κατασκευασμένο από 100% πολυπροπυλένιο σε 6 διαφορετικά χρώματα και η ενωσή τους πραγματοποιείται με σπείρωμα αλουμινίου. Η χρωματική ομοιομορφία της Susan προσδίδει στον χώρο σας στοιχεία υψηλής αισθητικής, αρμονίας και μοναδικού στυλ.